Regulamentul Oficial al Campaniei

Acumuleaza “Omuleti Multicolori” cu aplicatia Forsius

1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI

Organizatorul campaniei“Acumuleaza "Omuleti Multicolori"(denumiti in continuare O.M.) cu aplicatia Forsius” este societatea FORSIUS S.R.L., cu sediul în Otopeni, str. Drumul Odai 26D, înregistrată la Registrul Comerţului sub nr. J23/1941/2020, C.U.I. 16012940, atribut fiscal  RO, având cont numărul RO57BACX0000003017087000, deschis la Unicredit Tiriac Bankdenumita in continuare “Organizator”.

Regulamentul Oficialal Campaniei(denumit în continuare “Regulament Oficial”) va fi făcut public pe pagina de webwww.forsius.ro/appforsius, fiind disponibil în mod gratuit persoanelor juridice (denumiti in continuare “clienti”) cu sediul in Romania, care au relatii comerciale cu Organizatorul, in baza unui contract de vanzare-cumparare in vigoare.

Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica prezentul Regulament Oficial, urmând ca aceste modificări să intre în vigoare dupa comunicarea acestora pe pagina de webwww.forsius.ro/appforsius

2.  DURATA CAMPANIEI

Campania“Acumuleaza “O.M.” cu aplicatia Forsius” se desfasoara in perioada 01.01.2020-31.12.2020.

3. CONDITII DE PARTICIPARE

La aceasta campanie de marketing pentru stimularea vanzariiproduselor aflatein portofoliul Organizatorului,pot participadoarpersoanele juridice (clientii) cu sediul in Romania,care au relatii comerciale cu Organizatorul, in baza unui contract de vanzare-cumparare in vigoare, in perioada mai sus mentionata, si efectueaza comanda marfii prin intermediul aplicatiei mobile puse la dispozitie de Organizator. La campanie nu au dreptul să participe clienții care inregistreaza intarzierii la plata marfii comandata de la Organizator.

În cazul în care, în urma verificărilor desfăşurate de către Organizator, rezultă că, clientul nu a îndeplinit condițiile de participare, organizatorul îşi rezervă dreptul de a nu livra produsul(-ele), comandat(-e) de client in baza punctelor “O.M.” din programul de bonusare al Organizatorului.

4. MECANISMUL CAMPANIEI

Promovarea campanieise va face prin intermediul reprezentantilor Organizatorului, respectiv a instrumentelor de e-mailing, mailing direct, telefonic si / sau alte canale publicitare de promovare catre toate persoanele juridice potentiale ce pot participa la acest campanie.

Comenzile plasate de clienti prin intermediul aplicatiei mobile de comanda online Forsius acumuleaza puncte bonus, denumite in continuare “O.M.", pentru fiecare comanda(in afara de comenzile pentru produsele Organizatorului aflate deja intr-o promotie).

In cazul in care clientii returneaza organizatorului marfa comandata prin intermediul aplicatiei mobile, punctele “O.M.” aferente marfii returnate, se anuleaza.

Punctele pot fi folosite de clienti pentru achizitionarea produselor aflate in programul de bonusare, al Organizatorului, care se regasesc pe link-ulwww.forsius.ro/appforsius. Produsele sunt actualizate periodic de catre Organizator, si pot fi accesate de client pe link-ulwww.forsius.ro/appforsius

Clientii pot comanda produsele aflate in programul de bonusare al Organizatorului, numaidupa acumularea unui numar total de puncte"O.M." egal sau mai mare decat valoarea unui produs din programul de bonusare actualizat. Produsul bonus poate fi comandat prin transmiterea unui email la adresa de mail office@forsius.ro, in care se specifica denumirea clientului, persoana de contact, produsul bonus comandat si valoarea acestuia in puncte "O.M."

Punctele nu pot fi folosite de clienti pentru alte achizitii de produse, in afara celor prevazute in programul de bonusare afisat pe link-ul www.forsius.ro/appforsius.

Pentru a beneficia de produsele bonus comandate, clientul trebuie sa fie cu toate platile in termen, conform contractului comercial de vanzare cumparare aflat in vigoare intre parti la momentul comenzii produsului bonus.

Organizatorul isi rezerva unilateral dreptul de a nu livra produsul bonus, comandat de client, in cazul in care nu sunt indeplinite conditiile prevazute in prezentul regulament sau daca la momentul emiterii comenzii exista orice litigiu sau nerespectare contractuala a Partenerului fata de Forsius.

5. DESCRIEREA PREMIILOR

Produsele aflate in programul de bonusare al Organizatorului, care se regasesc pe link-ul www.forsius.ro/appforsius

- Samsung Galaxy A12, Dual SIM, 32GB, 4G, Black – 900 puncte
- Samsung Galaxy A32, Dual SIM, 64GB, 5G, Black – 1.500 puncte
- Apple iPhone 12, 64GB, 5G, Black – 4.500 puncte

6. RĂSPUNDERE

Organizatorul nu îşi asumă răspunderea pentru:

- Imposibilitatea participării clientilor la Campanie datorită unor cauze care nu depind direct de el, cum ar fi defecţiuni tehnice ale operatorilor de internet. Prin înscrierea la această Campanie, participanţii sunt de acord să respecte Regulamentul Oficial al Campaniei, precum şi toate deciziile luate de Organizator şi colaboratorii săi în toate aspectele legate de implementarea prezentei Campanii.

- Validitatea datelor personale furnizate de către clienti. Organizatorul nu are nicio obligaţie de a întreţine corespondenţă cu solicitanţii unor revendicari ce apar ulterior termenelor stabilite în prezentul Regulament Oficial sau ulterior finalizarii Campaniei.

- Situaţiile în care un clientul nu are posibilitatea de a comanda marfa prin intermediul aplicatiei mobile, din motive care nu ţin de funcţionalitatea aplicatiei mobile, ex: conexiune internet, programe instalate, probleme cu reţeaua electrica, erori cauzate de întreruperea neaşteptată a serviciului de hosting al site-ului etc sau alte motive independente de Organizator.

- Situaţii în care datele clientului (de exemplu, nume, prenume, adresa de e-mail, numar de telefon mobil) conţin erori,sunt incomplete şi / sau aparţin altui client. Pentru orice alte probleme intampinate de clientii, acestia poate informa Organizatorul la adresa de e-mail: office@forsius.ro