AkzoNobel semneaza un contract comercial global cu Daimler AG-Mercedes Benz

AkzoNobel semneaza un contract comercial global cu Daimler AG-Mercedes Benz
Contractul cuprinde aprovizionare şi asistenţă pentru produsele din brand-ul Sikkens al AkzoNobel, livrate reţelei distribuitorilor autorizaţi ai companiei, inclusiv Mercedes-Benz, Smart, şi vehicule utilitare Mercedes-Benz.
"Suntem foarte bucuroși că am fost autorizaţi ca furnizori globali pentru unul dintre liderii industriei automotive din lume," a spus Jörg Anders, Key Account Manager al AkzoNobel Vehicle Refinishes. "Contractul reflectă încrederea industriei în produsele şi serviciile noastre, punctul nostru forte în inovare şi potrivirea culorilor, şi în special în gama de servicii şi asistenţă pe care o oferim clienţilor noştri."
Produsele Sikkens au fost aprobate după analize şi teste cuprinzătoare, precum şi o investigaţie amănunţită ale proceselor industriale şi de afaceri derulate la AkzoNobel, investigaţii ce au demonstrat respectarea celor mai înalte standarde din industria automotive.
Daimler a declarat că parteneriatul cu AkzoNobel va sprijini planurile de creştere ale companiei în cadrul afacerilor cu vopsea auto la nivel mondial: el a mai adăugat că gama de servicii AkzoNobel şi calitatea produselor sale se bucură de foarte mult respect în industrie şi sunt livrate la un nivel ridicat de servicii şi asistenţă.
Simon Parker, Managing Director al AkzoNobel's Vehicle Refinishes, a mai adăugat: "Acesta este un parteneriat foarte important cu unul dintre liderii producătorilor mondiali. Am reuşit să-l realizăm datorită poziţiei noastre cu adevărat globale în aprovizionare, alături de puterea şi profunzimea noastră în inovare şi culoare, precum şi un serviciu pentru clienţi inegalabil."