AkzoNobel A&AC selectat ca furnizor preferat al Toyota Motor Europe 8 septembrie 2011

AkzoNobel A&AC selectat ca furnizor preferat al Toyota Motor Europe 8 septembrie 2011

&AC va oferi Toyota mai mult decât doar vopsea - aşa cum este tipic pentru A&AC, relaţia va include suport, training, şi activităţi cu valoare adăugată menite să amplifice productivitatea şi eficienţa.

Anunţul, ce vine în urma unei riguroase revizii tehnice, se referă la brandurile A&AC de produse de refinisare auto Sikkens şi Lesonal.

În cadrul acestui acord, A&AC va oferi cele mai noi sisteme Sikkens si Lesonal cu conţinut redus de VOC pentru  repararea stratului de vopsea al autovehiculelor. Directorul A&AC pentru Europa, Orientul Mijlociu şi Africa, Simon Parker, a remarcat faptul că filosofia ecologică centrată pe proces dezvoltată de A&AC va juca un rol important în oferirea îmbunătăţirilor pe care Toyota le aşteaptă de la acest parteneriat.

„Pe parcursul ultimilor 10 ani am dezvoltat o relaţie excepţională cu Toyota pe tot cuprinsul lumii, şi anunţul selectării noastre ca furnizor preferat pentru Toyota Motor Europe va avea rolul de a solidifica şi mai mult această relaţie", a comentat Parker. „Suntem foarte mulţumiţi să vedem că accentul pe care-l punem pe sustenabilitate şi inovaţiile noastre din domeniul tehnic şi al procesului de reparare au avut ca rezultat acest parteneriat strategic cu unul dintre cei mai importanţi producători de autovehicule din lume".