POLITICA DE CONFIDENTIALITATE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Va multumim pentru accesarea platformei online apartinand FORSIUS SRL reprezentata de siteul web www.forsius.ro

Protectia datelor este o prioritate deosebit de importanta pentru gestionarea solutiilor FORSIUS SRL. Utilizarea paginilor de internet ale siteului societatii FORSIUS SRL este posibila fara indicarea datelor personale; cu toate acestea, daca un subiect de date doreste sa utilizeze servicii speciale prin intermediul site-ului nostru, prelucrarea datelor cu caracter personal ar putea deveni necesara. Daca prelucrarea datelor cu caracter personal este necesara si nu exista o baza legala pentru o astfel de prelucrare, obtinem in general consimtamantul persoanei vizate.

Introducere

Prelucrarea datelor cu caracter personal, cum ar fi numele, adresa, adresa de e-mail sau numarul de telefon al unui subiect de date, trebuie sa fie intotdeauna in conformitate cu Regulamentul general privind protectia datelor (GDPR) si in conformitate cu protectia datelor specifice fiecarei tari reglementarile aplicabile solutiilor FORSIUS SRL. Prin intermediul acestei declaratii de protectie a datelor, compania noastra doreste sa informeze publicul larg cu privire la natura, scopul si scopul datelor cu caracter personal pe care le colectam, le folosim si le procesam. Mai mult, persoanele vizate sunt informate, prin intermediul acestei declaratii privind protectia datelor, asupra drepturilor pe care le au. 

In calitate de operator, FORSIUS SRL a implementat numeroase masuri tehnice si organizatorice pentru a asigura cea mai completa protectie a datelor personale prelucrate prin intermediul acestui site web. Cu toate acestea, transmisiile de date pe baza de Internet pot, in principiu, sa aiba lacune de securitate, astfel incat protectia absoluta poate sa nu fie garantata. Din acest motiv, fiecare persoana vizata este libera sa transfere date personale catre noi prin mijloace alternative, de exemplu prin telefon.

Definitii

Declaratia privind protectia datelor a solutiilor FORSIUS SRL, se bazeaza pe termenii utilizati de legiuitorul european pentru adoptarea Regulamentului general privind protectia datelor (GDPR). Declaratia noastra privind protectia datelor trebuie sa fie lizibila si usor de inteles pentru publicul larg, precum si pentru clientii si partenerii nostri de afaceri. Pentru a asigura acest lucru, am dori sa explicam mai intai terminologia utilizata.

In aceasta declaratie privind protectia datelor, folosim, intre altele, urmatorii termeni:

a) Date personale - Datele personale inseamna orice informatie referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila ("persoana vizata"). O persoana fizica identificabila este una care poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin referire la un identificator, cum ar fi un nume, un numar de identificare, date despre locatie, un identificator online sau unul sau mai multi factori specifici fizic, fiziologic, genetic, mental, economic, cultural sau social al acelei persoane fizice.

b) Persoana vizata - Persoana vizata este orice persoana fizica identificata sau identificabila, ale carei date cu caracter personal sunt prelucrate de catre controlorul responsabil cu prelucrarea.

c) Prelucrarea - Procesare este orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza pe date personale sau pe seturi de date cu caracter personal, indiferent daca sunt sau nu prin mijloace automate, precum colectarea, inregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, recuperarea, consultarea, divulgarea prin transmitere, diseminare sau punerea la dispozitie in alt mod, alinierea sau combinarea, restrictionarea, stergerea sau distrugerea.

d) Restrictionarea prelucrarii - Restrictionarea procesarii este marcarea datelor cu caracter personal stocate in scopul limitarii procesarii acestora in viitor.

e) Profilarea - Profilare inseamna orice forma de prelucrare automata a datelor cu caracter personal care consta in utilizarea datelor cu caracter personal pentru a evalua anumite aspecte personale referitoare la o persoana fizica, in special pentru a analiza sau prezice aspecte privind performanta persoanei fizice la locul de munca, situatia economica, sanatatea, preferintele personale , interese, fiabilitate, comportament, locatie sau miscari.

f) Pseudonimizarea - Pseudonimizarea este prelucrarea datelor cu caracter personal astfel incat datele personale nu mai pot fi atribuite unui anumit subiect de date fara utilizarea unor informatii suplimentare, cu conditia ca aceste informatii suplimentare sa fie pastrate separat si sa faca obiectul unor masuri tehnice si organizatorice care sa asigure ca datele cu caracter personal nu sunt atribuite unei persoane fizice identificate sau identificabile.

g) Controlor sau controlor responsabil de prelucrare - Controlorul sau controlorul responsabil de prelucrare este persoana fizica sau juridica, autoritatea publica, agentia sau alt organism care, singura sau impreuna cu altii, determina scopurile si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal; in cazul in care scopurile si mijloacele unei asemenea prelucrari sunt stabilite de legislatia Uniunii sau de statul membru, operatorul sau criteriile specifice de numire a acestuia pot fi prevazute de legislatia Uniunii sau de statul membru.

h) Procesor - Procesorul este o persoana fizica sau juridica, o autoritate publica, o agentie sau un alt organism care prelucreaza date cu caracter personal in numele operatorului.

i) Beneficiarul - Beneficiarul este o persoana fizica sau juridica, o autoritate publica, o agentie sau un alt organism, caruia i se dezvaluie datele cu caracter personal, indiferent daca este sau nu o terta parte. Cu toate acestea, autoritatile publice care pot primi date cu caracter personal in cadrul unei anchete anume in conformitate cu legislatia Uniunii sau a statelor membre nu sunt considerate destinatari; prelucrarea acestor date de catre autoritatile publice respective trebuie sa fie in conformitate cu normele aplicabile privind protectia datelor in conformitate cu scopurile procesarii.

j) Tert - Terta parte este o persoana fizica sau juridica, o autoritate publica, o agentie sau un organism altul decat persoana vizata, controlor, procesator si persoane care, sub directa autoritate a operatorului sau operatorului, sunt autorizate sa proceseze date cu caracter personal.

k) Consimtamant - Consimtamantul persoanei vizate este orice indicatie specifica, informata si lipsita de ambiguitate a dorintelor persoanei vizate prin care el sau ea, printr-o declaratie sau printr-o actiune clara afirmativa, este de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal care o privesc .

Protejarea datelor

Protectia datelor personale pe care ni le incredintati este o prioritate pentru scietatea noastra si dorim sa va simtiti in siguranta si siguri cand vizitati site-ul nostru sau folositi ofertele noastre online.

Este important pentru noi sa fiti pe deplin informati cu privire la datele personale pe care le colectam atunci cand utilizati ofertele si serviciile noastre online si sunteti familiarizati cu modul in care le folosim.

Principiile si Drepturile persoanelor vizate

Documentul pe care tocmai il parcurgeti in acest moment este, de fapt, unul dintre modurile in care noi dorim sa va aratam ca increderea pe care ne-o acordati nu este unilaterala, si ca si noi, la randul nostru, luam toate masurile necesare pentru ca vizita dumneavoastra in site-ul nostru sa fie cat mai placuta si fara consecinte pe care nu le anticipati.

Pentru orice intrebare sau nedumerire in privinta termenilor utilizati mai jos sau asupra oricaror alte probleme legate de modul in care societatea noastra intelege sa pastreze confidentialitatea datelor dumneavoastra, va rugam sa ne contactati la privacy@forsius.ro

Misiunea noastra este sa oferim fiecarei persoane si fiecarei entitati posibilitatea de a realiza mai multe. In toate actiunile noastre vom mentine valoarea atemporala a confidentialitatii si va vom oferi in continuare posibilitatea de a va controla datele.

Aceasta incepe asigurandu-va ca aveti optiuni relevante pentru modul si motivul pentru care datele sunt colectate si utilizate si ca aveti informatiile necesare pentru a face alegerea potrivita pentru dumneavoastra dintre produsele si serviciile noastre.

Principiile de baza privind confidentialitatea sunt urmatoarele:

  • Control: Aveti controlul confidentialitatii dumneavoastra, cu instrumente usor de utilizat si optiuni clare.

  • Transparenta: Suntem transparenti cu privire la colectarea si utilizarea datelor, astfel incat sa puteti lua decizii in cunostinta de cauza.

  • Securitate: Protejam datele pe care ni le oferiti prin intermediul unor caracteristici puternice de securitate si criptare.

  • Protectie juridica puternica: Respectam legile locale privind confidentialitatea si luptam pentru protectia juridica a confidentialitatii dumneavoastra ca drept uman fundamental.

  • Fara directionare bazata pe continut: Nu utilizam e-mailul, chatul, fisierele sau alt continut personal pentru a va livra reclame. 

  • Beneficii pentru dumneavoastra: Atunci cand colectam date, le utilizam pentru a va ajuta si a va oferi experiente mai bune.

Aceste principii stau la temelia abordarii confidentialitatii in  cadrul societatii FORSIUS SRL, si vor continua sa ghideze modul in care dezvoltam produsele si serviciile noastre. 

Conform prevederilor legislative impuse de Uniunea Europeana prin Regulamentul General pentru Protectia Datelor cu caracter personal nr. 679/2016, completate cu legilatia romana in vigoare,FORSIUS SRLisi asuma prevederile legislative si se oblige sa administreze in conditii de siguranta si numai pentru scopurite declarate, datele cu caracter personal care sunt furnizate de dumnevoastra prin intermediul formularelor, e-mailurilor sau aplicatiilor noastre web. 

Daca v-ati declarat consimtamantul cu privire la anumite activitati de prelucrare, puteti retrage acest consimtamant in orice moment cu efecte viitoare. O astfel de retragere nu va afecta legalitatea prelucrarii anterior retragerii consimtamantului.

In baza conditiilor prevazute de legislatia aplicabila (GDPR), aveti urmatoarele drepturi:

Dreptul de confirmare

Fiecare persoana vizata are dreptul acordat de catre legiuitorul european pentru a obtine de la operator o confirmare a faptului daca datele cu caracter personal care o privesc sau nu sunt prelucrate. Daca un subiect de date doreste sa se foloseasca de acest drept de confirmare, el sau ea poate, in orice moment, sa contacteze orice angajat al operatorului.

Dreptul de acces la datele personale

La cerere, aveti dreptul de a obtine informatii de la noi despre datele personale referitoare la dumneavoastra si prelucrate de noi, in masura in care sunt definite in art. 15 GDPR. 

Prin exercitarea acestui drept puteti sa ne solicitati:

  • sa confirmam daca va prelucram datele cu caracter personal;

  • sa va punem la dispozitie o copie a acestor date;

  • sa va oferim alte informatii despre datele dvs. cu caracter personal, cum ar fi datele pe care le avem, la ce le folosim, cui i le divulgam, daca le transferam in strainatate si cum le protejam, cat timp le pastram, ce drepturi aveti, cum puteti face o plangere, de unde am obtinut datele dvs., in masura in care informatiile nu v-au fost deja furnizate prin aceasta informare.

Dreptul la rectificari

Aveti dreptul sa ne solicitati sa remediem fara intarziere orice date personale inexacte cu privire la dumneavoastra (articolul 16 GDPR). In acest scop, va rugam sa contactati la adresa de e-mail: privacy@forsius.ro

 Prin exercitarea acestui drept puteti solicita sa rectificam sau sa completam datele dvs cu caracter personal inexacte sau incomplete.

Este posibil saincercam sa verificam exactitatea datelor inainte de rectificarea acestora.

In acest scop, va rugam sa contactati la adresa de e-mail: privacy@forsius.ro 

Dreptul de stergere a datelor personale (Dreptul de a fi uitat)

In cazul in care motivele juridice definite la art. 17 se aplica GDPR, aveti dreptul la stergerea imediata ("dreptul de a fi uitat") de date cu caracter personal care va privesc. 

In cazul in care motivele juridice definite la art. 17 se aplica GDPR, aveti dreptul la stergerea imediata ("dreptul de a fi uitat") de date cu caracter personal care va privesc. Aceste motive juridice includ: datele cu caracter personal nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost prelucrate sau va retrageti consimtamantul si nu exista alte motive legale de procesare; persoana vizata obiecteaza prelucrarii (si nu exista motive intemeiate pentru prelucrare - nu se aplica obiectiilor la adresa publicitatii directe). Pentru a va afirma dreptul de mai sus, va rugam sa contactati adresa de e-mail:privacy@forsius.ro

Prin exercitarea acestui drept puteti sa solicitati sa vastergem datele cu caracter personal, dar numai in cazul in care:

  • acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate; sau

  • v-ati retras consimtamantul (in cazul in care prelucrarea datelor se baza pe consimtamant); sau

  • dati curs unui drept legal de a va opune; sau

  • acestea au fost prelucrate ilegal; sau

  • ne revine o obligatie legalain acest sens.

Nu avem obligatia de a ne conforma solicitarii dvs. de stergere a datelor dvs. cu caracter personal in cazul in care prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal este necesara:

  • pentru respectarea unei obligatii legale; sau

  • pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta.

Exista anumite alte circumstante in care nu suntem obligati sa respectam solicitarea dvs. de stergere a datelor, desi acestea doua sunt cele mai probabile circumstante in care v-am putea refuza aceasta solicitare.

Dreptul de restrictionarea prelucrarii datelor

In cazul in care criteriile definite la art. 18 GDPR sunt indeplinite, aveti dreptul la restrictionarea procesarii asa cum este stabilit in articolul de mai sus al GDPR. 

In cazul in care criteriile definite la art. 18 GDPR sunt indeplinite, aveti dreptul la restrictionarea procesarii asa cum este stabilit in articolul de mai sus al GDPR. In conformitate cu acest articol, se poate solicita restrictionarea prelucrarii, in special daca prelucrarea este ilegala, iar persoana vizata se opune stergerii datelor cu caracter personal si solicita in schimb restrictia utilizarii acestora sau daca persoana vizata a optat pentru prelucrare in conformitate cu art. 21 (1) GDPR atata timp cat nu este clar daca interesul nostru legitim este superior interesului persoanei vizate. Pentru a va afirma dreptul de mai sus, va rugam sa contactati adresa de contact precizata mai sus.

Prin exercitarea acestui drept puteti sa solicitati restrictionarea prelucrarii datelor cu caracter personal, dar numai in cazul in care:

  • Acuratetea datelor cu caracter personal este contestata de persoana vizata, pentru o perioada care permite controlorului sa verifice acuratetea datelor cu caracter personal.

  • Prelucrarea este ilegala, iar persoana vizata se opune stergerii datelor cu caracter personal si solicita in schimb limitarea utilizarii acestora.

  • Administratorul nu mai are nevoie de datele cu caracter personal in scopul prelucrarii, dar acestea sunt solicitate de persoana vizata pentru stabilirea, exercitarea sau apararea revendicarilor legale.

  • Persoana vizata a formulat obiectii privind prelucrarea, in conformitate cu articolul 21 alineatul (1) din GDPR, in asteptarea verificarii daca motivele legitime ale operatorului sunt in contradictie cu cele ale persoanei vizate.

Putem continua sa folosim datele dvs. cu caracter personal in urma unei solicitari de restrictionare, in cazul in care:

  • avem consimtamantul dvs.; sau

  • pentru a constata, exercita sau asigura apararea unui drept in instanta; sau

  • pentru a proteja drepturile societatii FORSIUS SRL sau ale altei persoane fizice sau juridice.

Dreptul la portabilitatea datelor personale

Aveti dreptul la portabilitatea datelor asa cum este definita in art. 20 GDPR. Aceasta inseamna ca aveti dreptul sa primiti datele personale referitoare la dumneavoastra, pe care ni le-ati furnizat, intr-un format structurat, utilizat in mod obisnuit si care poate fi citit de masina si sa aveti dreptul sa transmiteti aceste date unui alt operator, cum ar fi un alt serviciu furnizor. Conditia preliminara este ca prelucrarea datelor sa se bazeze pe consimtamant sau pe un contract si se realizeaza prin mijloace automate. 

Prin exercitarea acestui drept puteti sa solicitati sa va furnizam datele cu caracter personal intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat, sau puteti solicita ca acesta sa fie „portat” direct catre un alt operator de date, dar in fiecare caz numai daca:

  • prelucrarea se bazeaza pe consimtamantul dvs. sau pe incheierea sau executarea unui contract cu dvs; si

  • prelucrarea se face prin mijloace automate.

In plus, in exercitarea dreptului sau la transferabilitatea datelor in conformitate cu articolul 20 alineatul (1) din GDPR, persoana vizata are dreptul sa transmita date cu caracter personal direct de la un operator la altul, daca acest lucru este fezabil din punct de vedere tehnic si atunci cand nu face acest lucru afecteaza negativ drepturile si libertatile celorlalti.

Dreptul de a va opune

Aveti dreptul sa va opuneti in orice moment conform art. 21 GDPR la prelucrarea datelor cu caracter personal referitoare la dumneavoastra, care se bazeaza pe articolul 6 alineatul (1) litera (e) sau (f) GDPR, din motive legate de situatia dumneavoastra particulara. Vom renunta la prelucrarea datelor dumneavoastra personale, cu exceptia cazului in care putem demonstra motive legitime temeinice de procesare care va depasesc interesele, drepturile si libertatile sau daca prelucrarea nu se refera la stabilirea, exercitarea sau apararea revendicarilor legale. 

Fiecare persoana vizata are dreptul acordat de legiuitorul european, in orice moment, din motive legate de situatia sa particulara, la prelucrarea datelor cu caracter personal care o privesc, care se bazeaza pe litera (e) sau (f) ) din articolul 6 alineatul (1) din GDPR. Acest lucru se aplica, de asemenea, profilarii bazate pe aceste dispozitii.

Prin exercitarea acestui drept puteti sa va opunetiin orice moment, din motive legate de situatia particularain care va aflati, cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal in temeiul interesului nostru legitim, in cazul in care considerati ca drepturile si libertatile dvs. fundamentale prevaleaza fata de acest interes.

De asemenea, va puteti opune oricand prelucrarii datelor dvs. in scop de marketing direct (inclusiv crearea de profiluri anonime), fara a invoca un motiv, caz in care vom inceta in cel mai scurt timp posibil aceasta prelucrare.

Luarea deciziei individuale automatizate, inclusiv profilarea

Fiecare persoana vizata are dreptul acordat de catre legiuitorul european sa nu faca obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automatizata, inclusiv profilarea, care produce efecte juridice care ii privesc sau o afecteaza in mod semnificativ, atat timp cat decizia (1) nu este necesar pentru incheierea sau executarea unui contract intre persoana vizata si un operator de date sau (2) nu este autorizat de legislatia Uniunii sau a statului membru la care este supusa controlorul si care prevede, de asemenea, adoptarea de masuri adecvate pentru a proteja drepturile si libertatile persoanei vizate si interesele legitime sau (3) nu se bazeaza pe consimtamantul explicit al subiectului vizat.

Daca decizia (1) este necesara pentru incheierea sau executarea unui contract intre persoana vizata si un operator de date sau (2) se bazeaza pe acordul explicit al subiectului datelor, solutiile FORSIUS SRL pun in aplicare masuri adecvate pentru a proteja drepturile si libertatile si interesele legitime ale subiectului vizat, cel putin dreptul de a obtine o interventie umana din partea operatorului, de a-si exprima punctul de vedere si de a contesta decizia.

Prin exercitarea acestui drept puteti sa solicitati sa nu faceti obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, dar numai atunci cand decizia respectiva:

  • produce efecte juridice cu privire la dvs.; sau

  • va afecteaza in alt mod similar si intr-o masura semnificativa.

Acest drept nu se aplicain cazul in care decizia la care s-a ajuns in urma luarii automate a deciziilor:

  • ne este necesara pentru a incheia sau a derula un contract cu dvs.;

  • este autorizata prin lege si exista garantii adecvate pentru drepturile si libertatile dvs.; sau

  • se bazeaza pe consimtamantul dvs. explicit.

Dreptul de a depune plangere

Daca credeti ca prelucrarea datelor cu caracter personal referitoare la dumneavoastra si efectuate de noi este ilegala sau inadmisibila, aveti dreptul sa depuneti o plangere la autoritatea de supraveghere responsabila pentru noi. 

Prin exercitarea acestui drept puteti sa solicitatisa depuneti o plangere la autoritatea de supraveghere cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. In Romania, datele de contact ale autoritatii de supraveghere pentru protectia datelor sunt urmatoarele:

Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal
B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania
Telefon: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212;
E-mail:anspdcp@dataprotection.ro

Fara a va afecta dreptul dvs de a contacta in orice moment autoritatea de supraveghere, va rugam sa ne contactati in prealabil, si va promitem ca vom depune toate eforturile necesare pentru a rezolva orice problema pe cale amiabila.  

Declaratia de confidentialiate

Conform prevederilor legislative impuse de Uniunea Europeana prin Regulamentul General pentru Protectia Datelor cu caracter personal nr. 679/2016, completate cu legilatia romana in vigoare, societatea FORSIUS SRL isi asuma prevederile legislative si se obliga sa administreze in conditii de siguranta si numai pentru scopurite declarate, datele cu caracter personal care sunt furnizate de dumnevoastra prin intermediul formlarelor, e-mailurilor sau aplicatiilor noastre web. 

FORSIUS SRL, a adoptat, implementat si dezvoltat masuri administrative, fizice si tehnice pentru protejarea informatiilor stocate pe acest site, dar nu accepta nici o responsabilitate sau raspundere privind securitatea datelor.

Pentru protejarea informatiilor si datelor cu caracter personal, FORSIUS SRL,  utilizeaza tehnologii de encriptare pentru anumite tipuri de transmisii coordonate prin acest site. Chiar daca oferim aceste tehnologii alaturi de alte masuri de protectie a informatiilor confidentiale si asiguram securitatea corespunzatoare, nu garantam ca informatiile transmise prin Internet sunt securizate, sau ca aceste transmisii nu vor fi intarziate, intrerupte, interceptate sau nu vor prezenta erori, din motive care nu tin de societatea noastra.

Conform legislatiei in vigoare, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a va opune procesarii datelor, dreptul de retragere a consimtamantul sau a datelor, de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. 

Va notificam cu privire la faptul ca orice persoana are dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale in scopuri de marketing direct.

Din 25 Mai 2018, aplicarea GDPR va consolideaza drepturile, respectiv dreptul de acces la date (art.15), dreptul la rectificare (art.16), dreptul de a fi uitat(art.17), dreptul la restrictionarea prelucrarii (art.18), dreptul la portabilitatea datelor(art.20), dreptul la opozitie (art.21), dreptul de a nu face obiectul unei decizii automate(art.22), dreptul la despagubiri(art.82), dreptul de a depune o plangere(art.77) in caz de incalcare a drepturilor persoanei vizate garantate de GDPR - Regulamentul UE 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dumneavoastra personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora. 

De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Datele dumneavoastra nu pot fi transferate in strainatate decat in masura in care tertii implicate nu sunt din Romania si acest lucru este necesar in indeplinirea scopului.

Pentru exercitarea acestor drepturi,  va puteti adresa cu o cerere scrisa catre FORSIUS SRL la adresa de e-mail: privacy@forsius.ro. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei pentru orice incalcare a drepturilor.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil pentru a remedia situatia, trimitand un email la: office@forsius.ro, sau prin posta la urmatoarea adresa: Bucuresti, str. Pictor Ion Negulici nr.13C, et.2, Sector 1, Romania. 

Toate datele procesate in cadrul acestor activitati vor fi tratate cu intreaga responsabilitate privitoare la pastrarea normelor de confidentialitate si siguranta a datelor personale.

Oricand veti avea acces la aceste date si veti putea solicita stergerea inregistrarilor dumneavoastra din toate evidentele studiului. 

Prin “date personale” se denumesc datele unice individuale, referitoare la nume, adresa, Cod Numeric Personal sau numar de telefon. Periodic, este posibil sa va solicitam prin site-ul nostru informatii personale pentru a va putea trimite materialele solicitate, a va raspunde la intrebari sau pentru a va putea oferi un produs/serviciu/etc.

Utilizarea intentionata a procesarii datelor

Obiectivele noastre sunt fiabilitatea, siguranta, securitatea si calitatea, protectia mediului si profitabilitatea. Ori de cate ori  FORSIUS SRL proceseaza date cu caracter personal, o astfel de prelucrare se efectueaza in scopurile definite in aceasta declaratie de confidentialitate privind datele.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Prin accesarea  www.forsius.ro inregistram si salvam adresa IP pentru a afisarea continutul site-ului web pe echipamentul dumneavoastra (de ex. texte, imagini, videoclipuri si fisiere pentru descarcare etc.), procesam aceste date pentru a identifica si a urmari orice utilizare abuziva in baza temeiului juridic Art. 6 (1) lit. f GDPR. In acest context, interesul nostru legitim in prelucrarea datelor este de a asigura buna functionare a site-ului nostru web si a afacerii tranzactionate prin intermediul site-ului Web.

In masura in care va procesam datele asa cum este descris mai sus in scopul furnizarii functiilor site-ului nostru, sunteti obligat contractual sa ne puneti la dispozitie aceste date.

Intentia noastra primara de a colecta informatii si date cu caracter personale de la dumneavoastra este pentru a ne desfasura activitatea societatii. Putem folosi acest lucru intern pentru a va servi mai bine sau pentru a monitoriza traficul efectuat pe platforma web. In consecinta, nu avem nici un motiv sa va impartasim informatiile personale altor parti si intereselor externe, cu exceptia cazului in care ne-ati autorizat sa facem acest lucru.

Desigur, exista situatii in care informatiile dumneavoastra sunt stocate impreuna cu furnizorii de servicii terte, cum ar fi furnizorii de servicii de e-mail, deoarece furnizeaza servicii care sunt lider in domeniul calitatii si securitatii si sunt mult mai benefice pentru utilizatorul nostru decat incercarea unor astfel de servicii "in-house". Cu toate acestea, nu li se cere niciodata sa se ocupe direct de o astfel de terta parte, sunt limitati in modul in care utilizeaza informatiile dumneavoastra si nu pot sa le vanda sau sa le transfere altora in nici un fel.

Cu toate acestea, desigur, informatiile dumneavoastra fac parte dintr-un ansamblu general. Acest ansamblu de informatii, dimpotriva, poate fi folosit pentru a intelege baza noastra generala de utilizatori. In plus, putem impartasi aceste informatii despre vizitatorii site-ului nostru in ansamblu, nu individual, cu terte parti in diverse scopuri, la discretia noastra. 

Colectarea datelor si informatiilor generale

Site-ul web al societatii FORSIUS SRL, colecteaza o serie de date si informatii generale atunci cand un subiect sau un sistem automat solicita site-ul web. Aceste date si informatii generale sunt stocate in fisierele jurnal de pe server sau/si intr-o baza de date utlizata pentru statistici. 

Astfel, informatiile colectate pot fi: 

  1. tipurile de browser si versiunile utilizate, 

  2. sistemul de operare utilizat de sistemul de acces, 

  3. site-ul web de la care ajunge un sistem de acces la site-ul nostru (asa-numiti referitori) 

  4. data si ora accesului la site-ul internet, 

  5. adresa de protocol Internet (adresa IP), 

  6. furnizorul de servicii Internet al sistemului de acces si 

  7. orice alte date similare si informatii care pot fi folosite in cazul atacurilor asupra sistemelor noastre de tehnologie a informatiei.

Atunci cand utilizati aceste date si informatii generale, FORSIUS SRL, nu trage concluzii cu privire la persoana vizata, foloseste aceste informatii necesare pentru a:

  1. afisa corect continutul site-ului nostru pe echipamentul dumneavoastra; 

  2. optimiza continutul site-ului nostru, precum si publicitatea care ruleaza in acesta; 

  3. asigura viabilitatea pe termen lung a sistemelor noastre tehnologice a informatiei;

  4. furniza autoritatilor de aplicare a legii informatiile necesare pentru urmarirea penala in cazul unui atac cibernetic sau a unei tentative de fraude sau distrugere;

Prin urmare, FORSIUS SRL, analizeaza statistic anonim date si informatii colectate, cu scopul de a spori securitatea si protectia datelor companiei noastre si de a asigura un nivel optim de protectie a datelor personale pe care le procesam.

Colectarea de date cu caracter personal sensibile

Nu colectam date sensibile despre dumneavoastra Datele sensibile se refera la date care includ detalii despre rasa sau etnia dumneavoastra, convingerile religioase sau filosofice, viata sexuala, orientarea sexuala, opiniile politice, calitatea de membru al sindicatelor, informatii despre sanatatea dumneavoastra si datele genetice si biometrice. Nu colectam nicio informatie despre condamnarile penale si infractiunile.

Confidentialitatea datelor copiilor/minorilor

FORSIUS SRL nu urmareste in activitatile sale prelucrarea datelor cu caracter personal ale minorilor. O atentie deosebita se acorda de catre FORSIUS SRL pentru a se asigura ca orice prelucrare a datelor cu caracter personal ale minorilor se realizeaza in conformitate cu cerintele legale si in cazuri strict determinate.

FORSIUS SRL nu realizeaza activitati promotionale de marketing direct fata de minori.

Protectia vietii private a celor foarte tineri este deosebit de importanta. Din acest motiv, site-ul nostru NU va colecta sau nu va mentine niciodata informatii de la utilizatori/vizitatori/clienti despre care stim au mai putin de 18  ani si nici o parte a site-ului nostru nu este structurata pentru a atrage pe nimeni sub 18 ani.

In conformitate cu Termenii si conditiile noastre si conditiile de utilizare, copiii cu varsta sub 18 ani nu au voie sa utilizeze site-ul nostru si sa acceseze serviciile noastre. Nu intentionam sa oferim produse sau servicii minorilor.

FORSIUS SRL nu vinde produse si/sau servicii care sa fie cumparate de catre minori. FORSIUS SRLpoate vinde sau incasa contravaloarea unor produse/servicii destinate minorilor, dar achizitionate de catre un adult. 

Minorilor care nu au implinit varsta de 18 ani nu li se permite solicitarea de servicii sau orice comunicatii pe site-ul FORSIUS SRL, ori participarea la concursuri sau campanii ale acestuia.

Prin urmare, siteul www.forsius.ro apartinand FORSIUS SRL, NU colecteaza date personale de la copii cu varsta sub 18 ani. 

Interesele legitime pentru prelucrare

In cazul in care prelucrarea datelor cu caracter personal se bazeaza pe articolul 6 alineatul (1) litera (f) GDPR interesul nostru legitim este sa ne desfasuram afacerea in favoarea bunastarii tuturor angajatilor, actionarilor si clientilor FORSIUS SRL.

Scopul colectarii si procesarii datelor personale

In cazul in care suntem obligati sa colectam date cu caracter personal prin lege sau in conditiile contractului si nu ne furnizati aceste date atunci cand vi se solicita, este posibil sa nu putem executa contractul (ex: pentru a va livra bunuri sau servicii). Daca nu ne furnizati datele solicitate, este posibil sa fie necesar sa anulati o comanda a unui produs sau serviciu, dar daca o facem, va vom anunta in momentul respectiv.

Precizam faptul ca furnizarea de date cu caracter personal este ceruta partial de lege (de ex. reglementari fiscale) sau poate rezulta si din dispozitii contractuale (de exemplu, informatii privind partile contractuale). Uneori poate fi necesar sa se incheie un contract conform caruia persoana vizata ne furnizeaza date cu caracter personal, care trebuie prelucrate ulterior de noi. Persoana vizata este, de exemplu, obligata sa ne furnizeze date cu caracter personal atunci cand societatea noastra incheie un contract cu acesta. Nefurnizarea datelor cu caracter personal ar avea drept consecinta faptul ca nu a putut fi incheiat contractul cu persoana vizata si serviciile sau produsele comandate nu vor putea fi livrate. Inainte de furnizarea datelor cu caracter personal de catre persoana vizata, persoana vizata poate sa contacteze un angajat special desemnat cu aceste atributii pentru a clarifica acesteia daca furnizarea datelor cu caracter personal este ceruta prin lege sau contract sau este necesara pentru incheierea contractului, daca exista o obligatie de a furniza datele cu caracter personal si consecintele neautorizarii datelor personale date.

Scopul colectarii datelor cu caracter personal de catre FORSIUS SRLprin intermediul site-ului  www.forsius.ro, este cel declarat in sectiunea in care va sunt solicitate datele dumneavoastra si in functie de optiunile selectate, iar prin scop se poate identifica una sau mai multe din urmatoarele situatii, in functie de consimtantul pe care l-ati acordat:

  • pentru furnizarea serviciilor si produselor oferite de catre FORSIUS SRL si partenerii pe care ii subcontractam pentru dumneavoastra, cuprinzand actiunile specifice acestei activitati inclusiv pentru a permite folosirea in cele mai bune conditii a site-ului si in scopul obtinerii de informatii statistice pentru imbunatatirea serviciilor FORSIUS SRL.

  • pentru imbunatatirea calitatii produselor si serviciilor oferite de societate astfel incat sa vina in intampinarea nevoilor utilizatorilor si pentru a furniza noutati despre produsele si serviciile oferite;

  • pentru a completa solicitarea utilizatorului pentru dezvoltarea, indeplinirea si executarea contractului de vanzare-cumparare sau servicii,procesarea unei comenzi de produse/servicii ce poate implica validarea, procesare, livrarea, facturarea, emiterea certificatului de garantie, gestiunea si procesarea platii online prin intermediul procesatorilor de plati online cu cardul, rezolvarea anularilor, retururilor, garantiilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda plasata sau un contract;

  • pentru a completa solicitarea utilizatorului pentru procesarea unui retur de produse ce poate implica livrarea, facturarea, transferul contravalorii platii efectuate, intocmirea facturii de stornare, a dispozitiei de incasare-plata;

  • pentru incheierea contractului de fidelizare pentru includerea in programele destinate clientilor: carduri de fidelitate pentru fidelizare, vouchere cadou sau serviciile de comenzi personalizate, etc;

  • pentru activarea mecanismelor necesare pentru a preveni potentiala frauda impotriva dvs. si impotriva noastra in  timpul procesului de cumparare. Daca apreciem ca tranzactia ar putea fi frauduloasa, aceasta prelucrare poate conduce la blocarea tranzactiei;

  • pentru transmiterea unui jurnal informativ - newsletter si/sau a eventualelor oferte ocazionale si/sau invitatii la evenimente organizate sau la care participa compania;

  • pentru a permite deschiderea unui cont de utilizator / membru / client in platforma web, sa ne contacteze prin intermediul acestuia - in cazul in care decideti sa va inregistrati ca utilizator pe Platforma noastra, trebuie sa va prelucram datele pentru a va identifica ca utilizator al acesteia si pentru a va oferi acces la diferitele sale functionalitati, produse si servicii disponibile pentru dvs. ca utilizator inregistrat. Puteti sa va anulati contul de utilizator inregistrat contactandu-ne prin Serviciul Clienti;

  • pentru a permite utilizatorilor sa ofere sugestii si sesizari cu privire la diverse informatii pe care le-am publicat pe site-ul nostru, cu privire la serviciile sau produsele oferite de FORSIUS SRL sau pentru a intra in legatura cu noi prin intermediul site-ului nostru sau a conturilor noastre pe care le avem active in cadrul altor portaluri (de exemplu, retele de socializare precum Facebook sau Twitter) in vederea transmiterii de sugestii si/sau sesizari

  • pentru a permite furnizorilor sau colaboratorilor sa ofere opiniile si comentariile lor in legatura cu activitatea FORSIUS SRL sau sa propuna idei de colaborare sau sa transmita oferte catre companie. 

  • informarea si notificarea cu privire la o solictare / comanda plasata, produsele favorite sau incluse in lista de preferinte sau alertare;

  • pentru a permite contactarea si administrarea contractarii potentialilor parteneri de catre FORSIUS SRL;

  • organizarea de activitati generale de marketing sau publicitate, precum si activitati de fidelizare a utilizatorilor, precum si realizarea de sondaje;

  • efectuarea studiilor de piata prin urmarirea si monitorizarea vanzarilor si a comportamentului consumatorului;

  • preluarea si solutionarea cererilor, intrebarilor si reclamatiilor adresate;

  • realizarea de rapoarte si analize cu privire la activitatea economica a companiei, cu scopul de a ajuta in managementul operational, precum si cu scopul de analiza gradul de performanta al activitatii economice a companiei;

  • realizarea de activitati de recuperare creante sau de colectare debite sau administrarea, fie direct, fie prin terti contractori a unor astfel de activitati, cu privire la clientii neplatitori; 

  • prestarea serviciilor de marketing direct, telemaketing, sms, reclama si publicitate.

  • personalizarea experientei si furnizare tipului de continut dorit din site-ul nostru;

  • personalizarea si prezentarea ofertele de produse/servicii de care sunteti interesat;

  • imbunatatirea site-ului pentru a creste calitatea informatiei, serviciilor si produselor;

  • relatia cu clientul pentru deservirea in conditii imbunatatite si raspunderea prompta si la obiect pentru  solicitarilor dumneavoastra;

  • administrarea de concursuri, tombole, promotii, sondaje sau a alte caracteristici a site-ului;

  • procesarea rapida a tranzactiilor, comenzilor si solicitarilor plasate;

  • realizarea periodica de evaluari si recenzii pentru serviciile si/sau produsele noastre

  • comunicarea cu dumneavoastra prin sisteme de asistenta online (chat), e-mail, sms,  telefon, platforme sociale, aplicatii mobile;

  • arhivarea documentelor care se realizeaza cu privire la relatia dintre dumneavoastra si companiei;

  • solutionarea litigiilor, investigatiilor sau oricaror altor plangeri /petitii la care companiei este parte, precizam ca compania foloseste uneori datele cu caracter personal pentru o serie de scopuri secundare (ex. audit intern, extern, arhivare, etc.), acestea fiind intotdeauna compatibile cu scopurile principale pentru care datele respective au fost initial colectate de catre companiei.

Activitatile mentionate mai sus pot include:utilizarea datelor dumneavoastra personale pentru a trimite noutati despre serviciile si produsele noastre sau ale partenerilor, colaboratorilor si/sau furnizorilor, despre evenimente sau informatii care sunt specifice activitatilor noastre si/sau ale partenerilor, colaboratorilor, furnizorilor, si care ar putea sa va fie de folos, atunci cand va abonati la noutatile FORSIUS SRL(de exemplu, prin intermediul newsletter-ului), cand contractati un serviciu pe care il prestam, cand achizitionezi un produs din magazinul online sau cand configurati un cont de utilizator.

Va veti putea DEZABONA de la aceste comunicari de marketing, oricand, rapid si usor, tot ce trebuie sa faceti este sa dati click pe link-ul de ˝Dezabonare˝, inclus in partea de final al fiecarei trimiteri prin newsletter. 

Este posibil sa procesam datele dumneavoastra personale din mai multe motive legale, in functie de scopul specific pentru care folosim datele dumneavoastra Va rugam sa ne trimiteti un e-mail la:  privacy@forsius.ro, daca aveti nevoie de detalii cu privire la temeiul juridic specific pe care se bazeaza pentru a procesa datele dumneavoastra personale in cazul in care mai mult de un scop a fost detaliat in acest document. 

In acest caz, pentru a fi mai specifici va exemplificam o parte din tipurile de date colectate si baza legala respectiva:

  1. Pentru a va inregistra ca pe un nou client

Tip de date: identitate si contact.

Baza legala: indeplinirea unui contract cu dumneavoastra 

Prelucrarea datelor dvs. este necesara pentru acceptarea si semnarea Termenilor si conditiilor care reglementeaza utilizarea site-ului www.forsius.ro. Cu alte cuvinte, pentru inregistrarea dvs. ca utilizator al platformei, trebuiesa va prelucram datele personale, altfel nu amputea sa va gestionam inregistrarea.

  1. Pentru a procesarea comenzilor, adica dezvoltarea, indeplinirea si executareacontractului de vanzare sau de servicii, inclusiv

      1. Livrarea comenzilor

      2. Gestionarea platilor online/offline

      3. Sa colecteze si sa recupereze sumele datorate noua.

Tip de date: identitate, contact, financiar, tranzactie, marketing si comunicatii.

Baza legala: 

  1. Incheiereasi indeplinirea unui contract cu dumneavoastra,

  2. Interes legitim pentru a permite colectarea debitelor restante. 

Prelucrarea datelor dvs. este necesara pentruexecutarea contractului de vanzare-cumpararesau de furnizare a serviciilor in relatia cu dvs..

Este posibil ca unele prelucrari de date aferenteprocesului de achizitie sa se activeze doar pentruca solicitati acest lucru sau ne autorizati in acestsens, cum ar fi stocarea datelor privind plata (card)pentru achizitii viitoare sau prelucrarea datelornecesare scanarii bonurilor de cumparaturi prin sectiunea Wallet a App sau pentru a va informa despre disponibilitatea produselor noastre. In aceste cazuri, baza legala in temeiul careia va prelucram datele este consimtamantul dumneavoastra.

Apreciem ca avem un interes legitim pentruefectuarea verificarilor necesare pentru a detecta si a preveni posibilele fraude atunci cand faceti o achizitie. Intelegem ca prelucrarea acestor date este in avantajul tuturor partilor implicate atunci cand se efectueaza plata pentru o achizitie si in mod special pentru dvs., deoarece ne permite sa luam masuri pentru a va proteja impotriva tentativelor de frauda ale tertilor.

  1. Pentru a gestiona relatia noastra cu dumneavoastra, ce include:

      1. Anuntarea despre modificarile aduse termenilor si conditiilor utilizarii siteului, politicii de confidentialitate, politicii de utilizare cookies, etc.

      2. Pentru participarea la un studiu / sondaj

      3. Pentru solicitarea unei recenzii

      4. Pentru evaluarea experientei plasarii comenzii si/sau a personalului.

Tip de date: identitate, profil, contact, marketing si comunicatii.

Baza legala: 

    1. Incheiereasi indeplinirea unui contract cu dvs, 

    2. Necesitatea respectarii obligatie legala,

    3. incheiereasi indeplinirea unui contract cu dumneavoastra,

    4. Interes legitim de a ne pastra inregistrarile si de a analiza modul in care clientii utilizeaza produsele / serviciile noastre.

Consideram ca avem un interes legitim sa raspundem solicitarilor sau intrebarilor pe care ni le puneti prin diferitele mijloace de contact existente.

Intelegem ca prelucrarea acestor date este deasemenea in avantajul dvs., deoarece ne permite sa va putem ajuta in mod corespunzator si sa gasim solutie intrebarilor.

Cand ne contactati, in special, pentru gestionareaincidentelor legate de comanda dvs. sau de produsul/serviciul achizitionat prin site, prelucrarea este necesara pentru executarea contractului de vanzare-cumparare.

Cand interogarea dvs. este in legatura cu exercitarea drepturilor despre care va informam mai jos sau in legatura cu reclamatii fata de produsele sau serviciile noastre, prelucrarea datelor dvs. este pentru indeplinirea obligatiilor noastre legale.

  1. Pentru a va permite sa participati la un concurs, tombola sau la finalizarea unui sondaj

Tip de date: identitate, contact, profil, utilizare, marketing si comunicatii

Baza legala: 

  1. incheierea si indeplinirea unui contract cu dumneavoastra,

  2. consimtamant acordat pentru astfel de comunicari

  3. Interes legitim de pastra inregistrarile si de a analiza modul in care clientii utilizeaza produsele / serviciile noastre, pentru a ne permite sa le dezvoltam si sa ne dezvoltam produsele si serviciile.

Va prelucram datele dvs. in scopuri de marketing direct in baza consimtamantului pe care ni-l dati, de exemplu atunci cand sunteti de acord sa primiti informatii personalizate prin diverse mijloace, atunci cand autorizati trimiterea de notificari push pe dispozitivul mobil sau cand acceptati termenii si conditiile legale de a participa la o actiune promotionala sau sa va publicati fotografiile pe Platforma sau pe canalele noastre de pe retele de socializare.

Pentru a va prezenta informatii personalizate, consideram ca avem un interes legitim pentru intocmirea profilului dvs. cu informatiile pe care le avem despre dvs. (cum ar fi navigarea pe care o efectuati, preferintele sau istoricul achizitiilor) si cu datele personale pe care ni le-ati furnizat, cum ar fi intervalul de varsta sau limba, deoarece intelegem ca prelucrarea acestor date este de asemenea in avantajul dvs. deoarece permite sa va imbunatatiti experienta ca utilizator si sa accesati informatiile in functie de preferintele dvs.

  1. Pentru a va permite sa va inscrieti in programul de fidelizare 

Tip de date: identitate, contact, profil, utilizare, marketing si comunicatii

Baza legala: 

  1. incheierea si indeplinirea unui contract cu dumneavoastra,

  2. consimtamant acordat pentru astfel de comunicari

  3. Interes legitim de pastra inregistrarile si de a analiza modul in care clientii utilizeaza produsele / serviciile noastre, pentru a ne permite sa le dezvoltam si sa ne dezvoltam produsele si serviciile.

  4. Va prelucram datele dvs. in scopuri de marketing direct in baza consimtamantului pe care ni-l dati, de exemplu atunci cand sunteti de acord sa primiti informatii personalizate prin diverse mijloace, atunci cand autorizati trimiterea de notificari push pe dispozitivul mobil sau cand acceptati termenii si conditiile legale de a participa la o actiune promotionala sau sa va publicati fotografiile pe Platforma sau pe canalele noastre de pe retele de socializare.

  5. Pentru a va prezenta informatii personalizate, consideram ca avem un interes legitim pentru intocmirea profilului dvs. cu informatiile pe care le avem despre dvs. (cum ar fi navigarea pe care o efectuati, preferintele sau istoricul achizitiilor) si cu datele personale pe care ni le-ati furnizat, cum ar fi intervalul de varsta sau limba, deoarece intelegem ca prelucrarea acestor date este de asemenea in avantajul dvs. deoarece permite sa va imbunatatiti experienta ca utilizator si sa accesati informatiile in functie de preferintele dvs.

  1. Pentru a va permite utilizarea si achizitionarea de vouchere 

Tip de date: identitate, contact, profil, utilizare, marketing si comunicatii

Baza legala: 

    1. incheierea si indeplinirea unui contract cu dumneavoastra,

    2. consimtamant acordat pentru astfel de comunicari

    3. Interes legitim de pastra inregistrarile si de a analiza modul in care clientii utilizeaza produsele / serviciile noastre, pentru a ne permite sa le dezvoltam si sa ne dezvoltam produsele si serviciile.

Va prelucram datele dvs. in scopuri de marketing direct in baza consimtamantului pe care ni-l dati, de exemplu atunci cand sunteti de acord sa primiti informatii personalizate prin diverse mijloace, atunci cand autorizati trimiterea de notificari push pe dispozitivul mobil sau cand acceptati termenii si conditiile legale de a participa la o actiune promotionala sau sa va publicati fotografiile pe Platforma sau pe canalele noastre de pe retele de socializare.

Pentru a va prezenta informatii personalizate, consideram ca avem un interes legitim pentru intocmirea profilului dvs. cu informatiile pe care le avem despre dvs. (cum ar fi navigarea pe care o efectuati, preferintele sau istoricul achizitiilor) si cu datele personale pe care ni le-ati furnizat, cum ar fi intervalul de varsta sau limba, deoarece intelegem ca prelucrarea acestor date este de asemenea in avantajul dvs. deoarece permite sa va imbunatatiti experienta ca utilizator si sa accesati informatiile in functie de preferintele dvs

  1. Pentru a opera si a proteja afacerea noastra si site-ul nostru (inclusiv depanare-dezvoltare, analiza de date, intretinerea sistemului, suport, testare, raportare si gazduire a datelor).

Tip de date: identitate, contact, date tehnice

Baza legala: 

  1. Interes legitim de afaceri, furnizarea de servicii de administrare si IT, securitatea retelelor, pentru a preveni frauda si in contextul unei reorganizari de afaceri

  2. Necesar pentru a se conforma unor prevderi legale.

 

  1. Pentru a va oferi continut si publicitate relevanta si pentru a masura si intelege eficienta publicitatii noastre

Tip de date: identitate, contact, profil, utilizare, marketing si comunicatii, tehnic

Baza legala: 

  1. Necesara pentru interesele noastre legitime de a studia modul in care clientii folosesc produsele / serviciile noastre, pentru a le dezvolta, pentru a ne dezvolta afacerea si pentru a ne dezvolta strategia de marketingul.

 

  1. Pentru a utiliza analizele de date pentru a imbunatati site-urile noastre, produsele / serviciile, marketingul si publicitatea, experienta si relatiile cu clientii

Tip de date: Utilizare, tehnic

Baza legala: 

    1. Interes legitim de afaceri pentru a defini tipurile de clienti pentru produsele si serviciile noastre, pentru a mentine site-ul actualizat si relevant, pentru a dezvolta strategia noastra de afaceri si de marketing.

Consideram ca avem un interes legitim pentruanalizarea caracterului de utilizare al Platformei sia gradului de satisfactie a utilizatorului, deoarece intelegem ca prelucrarea acestor date este deasemenea in avantajul dvs. intrucat scopul este imbunatatirea experientei utilizatorului si oferireaunui serviciu de calitate superioara.

 

  1. Pentru a va face sugestii si recomandari cu privire la bunurile sau serviciile care ar putea fi de interes pentru dumneavoastra

Tip de date: identitate, contact, profil, utilizare, tehnic.

Baza legala: 

    1. Interes legitim de afaceri, pentru a ne dezvolta si dezvolta afacerea.

 

FORSIUS SRL prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal, prin mijloace automatizate si manuale, destinate executarii serviciilor catre clienti, emiterii facturilor fiscale, colectarea eventualelor creantelor legate de acestea precum si rezolvarii solicitaritor dumneavoastra in legatura cu activitatea desfasurata de societate.

Datele dumneavoastra sunt necesare executarii serviciilor, emiterii facturilor de servicii, colectarea creantelor legate de acestea precum si rezolvarii solicitarilor dumneavoastra in legatura cu activitatea desfasurata de FORSIUS SRL.

Conform legislatiei in vigoare aveti dreptul de oponenta si puteti refuza neconditionat procesarea datelor, dar totodata va punem in vedere faptul ca refuzul dumneavoastra poate determina imposibilitatea furnizarii serviciilor / produselor sau optiunilor selectate / comandate.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de care FORSIUS SRL si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari:

  • angajatii responsabili de siteul web pe care ati efectuat transmiterea datelor dumneavoastra prin completarea de formulare, realizarea contului de client, plasarea comenzii sau a solicitarii de retur;

  • angajatii responsabili de procesarea comenzilor si solicitarilor plasate;

  • tertilor si/sau angajatii responsabili de realizarea serviciilor de marketing direct, publicitate sau de relatii cu clientii;

  • tertilor responsabili de procesarea cardurilor de credit pentru plata comenzilor cu cardul;

  • departamentelor interne de procesare a comenzilor, evaluare a comportamentului clietului, monitorizarii siteului web, pentru realizarea de profiluri, statistici si analize;

  • transportatorilor pentru efectuarea corespondentei, a comunicarilor si livrarea comenzilor solicitate; 

  • tertilor implicati in indeplinirea scopului vizat pentru persoanelor vizate.

Conform legislatiei in vigoare, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a va opune procesarii datelor, dreptul de retragere a consimtamantul sau a datelor (de a fi uitat), de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. 

Alte scopuri pentru procesarea datelor

De asemenea, procesam datele personale pe care le furnizati in mod voluntar, de ex. atunci cand faceti o ancheta sau o programare online sau cand comandati materiale informative sau buletine de stiri. Temeiul juridic in acest caz este Art. 6 (1) lit. b) GDPR. Datele prelucrate de noi in acest context includ datele clientilor, angajatilor si furnizorilor in masura necesara pentru scopurile specificate in cadrul acestei declaratii de confidentialitate a datelor.

In masura in care va procesam datele asa cum au fost descrise mai sus, in scopul acceptarii si prelucrarii comenzii dumneavoastra de ancheta, numire sau (newsletter), sunteti obligat contractual sa ne puneti la dispozitie aceste date. Nu putem procesa solicitarea dumneavoastra fara date.

In cazul in care v-ati dat acordul dumneavoastra cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal (vezi articolul 6 (1) litera a GDPR), va puteti retrage consimtamantul in orice moment. Retragerea consimtamantului nu va afecta legalitatea procesarii bazate pe consimtamant pana la momentul retragerii consimtamantului.

Modificarea scopului procesarii datelor

Vom folosi datele dumneavoastra personale numai in scopurile pentru care le-am colectat, cu exceptia cazului in care consideram in mod rezonabil ca trebuie sa le folosim intr-un alt scop si ca acest scop este compatibil cu scopul original.

Daca trebuie sa folosim datele dumneavoastra personale pentru un scop care nu are legatura cu scopul pentru care am colectat datele, va vom notifica si vom explica temeiul legal al procesarii.

Accesul la informatia colectata si dezvaluirea datelor

Prin exceptie de la cazurile expuse, FORSIUS SRL nu va dezvalui nici un fel de informatie identificabila personal despre utilizatorii sai catre terte parti fara a primi mai intai consimtamantul expres al utilizatorilor in aceasta privinta.

In acelasi timp insa, FORSIUS SRL poate dezvalui informatii cu caracter personal atunci cand legea prevede expres acest lucru sau cand acest lucru este necesar pentru protejarea drepturilor si intereselor FORSIUS SRL.

In concluzie, atunci cand accesati site-ul FORSIUS SRL si sunteti rugat sa ne dezvaluiti informatii despre dumneavoastra, veti dezvalui aceste informatii doar siteurilor FORSIUS SRL, cu exceptia cazului cand serviciul sau informatia respectiva este oferita in parteneriat cu un alt site sau serviciu.

De fiecare data insa cand un astfel de serviciu este furnizat in parteneriat cu un alt site, veti fi informat asupra acestui lucru. In ideea de a va furniza servicii la standarde cat mai inalte, este necesara partajarea informatiilor dumneavoastra personale cu siteul sau serviciul copartener. Daca nu doriti ca aceste date ale dumneavoastra sa fie partajate, puteti proceda in consecinta prin a nu permite transferul datelor prin neutilizarea acelui serviciu specific.

Daca alegeti insa sa acceptati partajarea datelor, trebuie sa intelegeti ca funizorii serviciului in parteneriat pot avea practici separate de confidentialitate si de colectare a datelor. FORSIUS SRL nu are nici un fel de control si nu poate garanta asupra tuturor aspectelor juridice pe care le implica folosirea acestor practici independente de confidentialitate.

FORSIUS SRL poate dezvalui datele cu caracter personal angajatilor proprii in conformitate cu atributiile specifice functiei lor si cu regulamantul intern si numai pentru scopul in care au fost comunicate, imputernicitilor FORSIUS SRL, partenerilor comerciali ai FORSIUS SRL (furnizori de servicii de marketing, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre, curieri, furnizori gazduire site, procesatori plati online),dar numai dupa asigurararea respectarii de catre acestia a confidentialitatii acestora si legislatiei in vigoare. Exceptie de la regula mentionata anterior este in  situatia in care transferul/accesarea/vizualizarea datelor  este solicitata de catre organele abilitate in cazurile prevazute de reglementarile in vigoare la data producerii evenimentului

Retragerea consimtamantului

Fiecare persoana vizata are dreptul acordat de catre legiuitorul european pentru a-si retrage consimtamantul in privinta prelucrarii datelor sale personale in orice moment.

Daca persoana vizata doreste sa-si exercite dreptul de retragere a consimtamantului, el sau ea poate, in orice moment, sa contacteze orice angajat al FORSIUS SRL.

Transferul datelor catre terti

In general, va transferam datele doar in interiorul companiei noastre, FORSIUS SRL  si catre partenerii / tertii implicati in procesarea / livrarea comenzilor plasate/returnare, pentru a rezolva cererile de oferta, solicitarile pentru anumite servicii solicitate, sau catre companiile care se ocupa cu marketingul direct si relatia cu clientii (asistenta online, sms, email, telefon) – daca ati optat pentru aceste servicii.

Pentru a indeplini scopurile indicate in aceasta Politica de confidentialitate si cookie-uri, este necesar sa acordam acces la datele dvs. personale tertilor care ne ofera sprijin in serviciile pe care vi le oferim, si  anume:

  • institutii financiare,

  • organe specializare in descoperirea si prevenirea a fraudei,

  • furnizori de servicii tehnologice,

  • furnizori si colaboratori de servicii logistice, de transport si de livrare,

  • furnizorii de servicii aferente serviciului clienti,

  • furnizori si colaboratori de servicii legate de marketing si publicitate.

Putem obtine si transfera informatii cu privire la Utilizatori/Debitori de la si la terti (inclusiv  autoritatile fiscale, Registrul Central de Credit, agentiile de recuperare si colectarea creantelor si societati specializate in analiza datelor - scoring) pentru evaluarea bonitatii (solvabilitatii) Utilizatorilor/Debitorilor si pentru raportarea datelor privind conduita financiara in conformitate cu obligatiile impuse de legislatia in vigoare.

Transmiterea Datelor cu Caracter Personal ale Utilizatorilor/Debitorilor catre terte persoane:

  1. Persoane fizice sau juridice desemnate de FORSIUS SRL sa prelucreze datele cu caracter personal in numele si pentru FORSIUS SRL, inclusiv dar fara a ne limita la, prestatori de servicii de plata desemnati de FORSIUS SRL

  2. Autoritati publice inclusiv, dar fara a ne limita la,  Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara; Agentia Nationala de Administrare Fiscala; Registrul Comertului;  

  3. Persoane juridice inclusiv, dar fara a ne limita la, societati de recuperare si colectare sumele imprumutate, societati de avocatura, societati specializate in analiza datelor, Biroul de Credit, societati care transmit notificari in numele si pe seama FORSIUS SRL pentru protejarea intereselor acesteia;

  4. Persoane fizice sau juridice in legatura cu desfasurarea activitatii societatii conform obiectului de activitate, respectiv, inclusiv, dar fara a ne limita la, cesionarea creantelor in baza Contractului, cesionarea partilor sociale ale FORSIUS SRL, fuziunea dintre FORSIUS SRLsi alta societate, consolidarea sau restrucuturarea societatii FORSIUS SRL, intrarea in insolventa a societatii FORSIUS SRL, 

Destinatarii datelor cu caracter personal sunt autoritatile sau institutiile publice, pentru o parte din categoriile de date, impuse de lege, precum si persoane juridice private, colaboratori ai FORSIUS SRL, care ne-au furnizat asigurari suficiente ca respecta prevederile Regulamentului 679/2016 privind Protectia Datelor cu Caracter Personal.

In acest context, uneori folosim furnizori de servicii (localizati in Romania) care prelucreaza date in numele nostru (de exemplu, proiectarea si dezvoltarea de software / platformei siteului web sau pentru a sprijini procesarea cererilor clientilor, servicii de marketing si call center, servicii de realtii cu clientii – asistenta online si callcenter, servicii de transmitere de newsletter, oferte, noutati, etc).
In aceste cazuri, informatiile sunt transferate tertilor pentru a permite prelucrarea ulterioara. Furnizorii externi de servicii sunt selectati cu atentie si auditati la intervale regulate pentru a asigura protectia vietii private si respectarea prevederilor Regulamentului EU 2016/679 - GDPR.

Transferul datelor catre procesatorul conform Art. 28 (1) GDPR.

FORSIUS SRL va respecta informatiile confidentiale pe care le furnizati si va asigura de faptul ca nu va vinde, nu va cesiona, nu va inchiria si nu va face barter cu listele de e-mailing sau datele personale ale dumneavoastra.

In afara de precizarile de mai sus, va anuntam ca daca va fi necesar, vom transfera datele dumneavoastra personale autoritatilor de urmarire penala si, daca este cazul, partilor terte vatamate, fara consimtamantul dumneavoastra explicit, atunci cand acest lucru este necesar pentru clarificarea utilizarii ilegale a serviciilor noastre sau pentru urmarirea penala. Cu toate acestea, un astfel de transfer va avea loc numai daca exista dovezi concrete de comportament ilegal sau de utilizare necorespunzatoare. Transferul datelor dumneavoastra poate avea loc, de asemenea, in cazul in care acest lucru contribuie la respectarea conditiilor de utilizare sau a altor acorduri. De asemenea, suntem obligati legal sa furnizam informatii la anumite organisme publice, la cerere. Acestea cuprind autoritatile de urmarire penala, autoritatile care pun in judecata infractiunile care se sanctioneaza cu amenda si autoritatile financiare.

Transferul acestor date se bazeaza pe interesul nostru legitim in combaterea utilizarii abuzive, urmarirea penala a actelor criminale si asigurarea, afirmarea si executarea revendicarilor, cu exceptia cazului in care interesele noastre sunt suprasolicitate de drepturile si interesele dumneavoastra in protectia datelor dumneavoastra personale. 6 (1) lit. f GDPR.

Securitatea datelor colectate

Confidentialitatea si protectia informatiilor colectate de la dumneavoastra sunt de o importanta vitala pentru noi. FORSIUS SRL  nu ofera informatia colectata unor terti fara consimtmantul dumneavoastra expres si prealabil. Orice statistica privind traficul utilizatorilor nostri, pe care o vom oferi catre terte retele de publicitate sau catre siteuri partenere, este furnizata doar ca ansamblu de date si nu include nici o informatie identificabila personal despre nici un utilizator individual.

FORSIUS SRL  ia masurile tehnice si organizatorice adecvate pentru a proteja datele personale pe care le furnizati FORSIUS SRL  de manipularea accidentala sau intentionata, pierderea, distrugerea sau accesul partilor neautorizate, impotriva accesului neautorizat, distribugerii sau pierderii accidentale a datelor. Acest lucru se aplica si in cazul oricaror servicii externe achizitionate. Verificam eficacitatea masurilor noastre de protectie a datelor si le imbunatatim in mod continuu in conformitate cu dezvoltarea tehnologica. Orice date personale introduse sunt criptate in timpul transferului folosind un proces securizat de criptare.

Accesul dumneavoastra la anumite servicii si informatii din cadrul siteului este protejat de o parola. Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui aceasta parola. FORSIUS SRL  nu va va cere niciodata parola conturilor dumneavoastra in mesaje sau telefoane nesolicitate. Va sfatuim deci sa nu dezvaluiti aceasta parola persoanelor care va cer acest lucru. Mai mult, daca este posibil, trebuie sa va amintiti sa semnati "deconectare" / "log off" / "sign out" din contul dumneavoastra in platforma online oferite de FORSIUS SRL  , la sfarsitul fiecarei sesiuni de utilizare a acestora. Va sfatuim de asemenea sa inchideti fereastra browserului in care ati lucrat la sfarsitul navigarii dumneavoastra in siteurile sau serviciile furnizate de FORSIUS SRL  .

Informatiile dumneavoastra personale sunt continute in spatele retelelor securizate si sunt accesibile doar de un numar limitat de persoane care au drepturi speciale de acces la astfel de sisteme si trebuie sa pastreze confidentialitatea informatiilor. In plus, toate informatiile sensibile / financiare furnizate sunt criptate prin tehnologia Secure Socket Layer (SSL).

Implementam o varietate de masuri de securitate atunci cand un utilizator plaseaza o comanda care intra, transmite sau acceseaza informatiile sale pentru a mentine siguranta informatiilor dumneavoastra personale.

Aceste sfaturi sunt destinate sa inlature accesul persoanelor neautorizate la informatiile dumneavoastra personale sau la corespondenta dumneavoastra atunci cand lucrati intr-o retea de computere aflata intr-un loc public sau chiar la serviciu, daca poate accesa si altcineva computerul dumneavoastra.

Din pacate, nici o transmisie de date prin intemediul internetului nu poate fi garantata a fi 100% sigura. In consecinta, in ciuda eforturilor noastre de a va proteja informatia personala, FORSIUS SRL  nu poate asigura sau garanta securitatea informatiilor transmise de dumneavoastra catre noi, catre si de la serviciile noastre online sau produsele noastre. Va avertizam asadar ca orice informatie trimisa catre noi se va face pe propriu dumneavoastra risc.

In momentul in care noi primim informatiile transmise de dumneavoastra insa, va garantam ca vom depune toate eforturile pentru a asigura securitatea acestora in sistemele noastre, conform standardelor de securitate impuse de legislatia romana in vigoare.

Stocam datele cu caracte personal intr-un mod protejat, in spatele unui firewall, pe servere profesionale securizate corespunzator.

Durata pastrarii datelor

Pastram datele dumneavoastra personale numai atata timp cat este necesar pentru a indeplini scopurile pe care le-am colectat, inclusiv in scopul satisfacerii oricaror cerinte legale, contabile, de raportare sau de arhivare. 

Pentru a determina perioada de pastrare adecvata pentru datele cu caracter personal, consideram valoarea, natura si sensibilitatea datelor personale, riscul potential de vatamare cauzat de utilizarea neautorizata sau divulgarea datelor dumneavoastra personale, scopurile pentru care procesam datele dumneavoastra personale si putem realiza aceste scopuri prin alte mijloace si cerintele legale aplicabile.

Suntem obligati din punct de vedere legal sa pastram informatii de baza despre clientii nostri (inclusiv date de contact, identitate, date financiare si de tranzactii) timp de 5 ani dupa ce acestia inceta sa mai fie clienti in scopuri fiscale.
In anumite circumstante, ne puteti cere sa stergeti datele: consultati mai jos informatii suplimentare din prezentul document.

Pentru datele cu caracter personale a caror perioada de pastrare nu este specificata in mod expres, durata de pastrare a datelor va fi de 5 ani.
Dupa aceasta perioada, datele cu caracter personal vor fi sterse, iar restul informatiilor conexe vor fi anonimizate si utilizate in scop de statistic si analiza interna.

Ne rezervam dreptul de a anonima datele dumneavoastra personale (astfel incat sa nu mai poata fi asociate cu dumneavoastra) in scopuri de cercetare sau statistice, caz in care putem utiliza aceste informatii pe o perioada nelimitata, fara a va anunta in prealabil. 

Operatorul de date FORSIUS SRL  prelucreaza si stocheaza datele cu caracter personal ale persoanei vizate numai pentru perioada necesara pentru atingerea scopului de stocare sau, in masura in care acest lucru este acordat de legiuitorul european sau de alti legislatori in legile sau reglementarile carora li se aplica operatorului. 

Stergerea datelor cu caracter personal

Legislatia a definit numeroase perioade si obligatii de pastrare a datelor. La sfarsitul acestor perioade, datele relevante vor fi sterse in mod obisnuit. Datele care nu sunt afectate de perioadele de depozitare si obligatiile de mai sus sunt sterse sau anonime imediat ce scopurile definite in aceasta declaratie de confidentialitate privind datele nu mai sunt aplicabile. Cu exceptia cazului in aceasta declaratie de confidentialitate a datelor include si alte prevederi care nu respecta dispozitiile privind stocarea datelor, vom stoca toate datele pe care le colectam atata timp cat acestea sunt necesare pentru scopurile de mai sus pentru care au fost colectate.

In cazul in care scopul depozitarii nu este aplicabil sau daca expira o perioada de depozitare stabilita de legiuitorul european sau de un alt legislator competent, datele cu caracter personal sunt in mod obisnuit blocate sau sterse in conformitate cu cerintele legale.

Dupa expirarea perioadei de pastrare a datelor, datele cu caracter personal vor fi sterse, iar restul informatiilor conexe vor fi anonimizate si utilizate in scop de statistic si analiza interna.

Linkuri catre terti

Acest site poate include linkuri catre site-uri web terte, plug-in-uri si aplicatii. Facand clic pe aceste link-uri sau acceptarea acestor conexiuni, puteti permite tertilor sa colecteze sau sa divulge date despre Dumneavoastra FORSIUS SRL nu controleaza aceste site-uri terte si nu suntem responsabili pentru Politicile acestora de confidentialitate sau modul in care prelucreaza date cu caracter personal. Cand parasiti site-ul nostru, va incurajam sa cititi Politicile de confidentialitate si de prelucrare a datelor cu caracter personal, a fiecarui site web pe care il vizitati.

Utilizarea altor date si stergerea datelor

Orice prelucrare sau utilizare ulterioara a datelor dumneavoastra personale va fi efectuata, in general, numai in masura permisa in baza unei reglementari legale sau in cazul in care v-ati dat acordul pentru prelucrarea datelor sau utilizarea datelor. In cazul unei prelucrari ulterioare in alte scopuri decat cele pentru care datele au fost colectate initial, va vom informa despre aceste alte servicii si va vom furniza toate celelalte informatii importante inainte de prelucrarea ulterioara.

Protectia datelor pentru cereri si procedurile de aplicare

Operatorul de date colecteaza si prelucreaza datele cu caracter personal ale solicitantilor in scopul procesarii procedurii de depunere a cererilor. Prelucrarea poate fi efectuata si electronic. Acesta este cazul, in special, in cazul in care un solicitant depune la operator un dosar corespunzator al cererii prin e-mail sau prin intermediul unui formular web de pe site. Daca operatorul de date incheie un contract de munca cu un solicitant, datele transmise vor fi stocate in scopul procesarii raportului de munca in conformitate cu cerintele legale. Daca nu este incheiat un contract de munca cu solicitantul de catre operator, documentele de cerere vor fi sterse automat la doua luni de la notificarea deciziei de refuz, cu conditia ca nici un alt interes legitim al operatorului sa nu se opuna stergerii.

Publicitate

Cand ne furnizati date personale, il folosim pentru a va informa cu privire la produsele si serviciile noastre si, daca este cazul, pentru a va include in sondaje despre ele, cu conditia sa ne dati consimtamantul expres pentru utilizarea datelor dumneavoastra personale in scopuri publicitare. Daca v-ati acordat consimtamantul pentru o astfel de utilizare, dar nu mai doriti sa primiti publicitate de la FORSIUS SRL, puteti sa va revocati oricand acordul. Datele dumneavoastra sunt apoi sterse sau, cu conditia sa fie necesare in scopuri de facturare si contabilitate, blocate in consecinta.

Cookies

Paginile Internet alesocietatii FORSIUS SRL utilizeaza module cookie. Cookie-urile sunt fisiere text care sunt stocate intr-un sistem informatic prin intermediul unui browser de Internet. 

De exemplu, folosim module cookie pentru a ne ajuta sa ne amintim preferintele si sa procesam elementele din cosul dumneavoastra de cumparaturi. Ele sunt, de asemenea, utilizate pentru a ne ajuta saintelegem preferintele dumneavoastra pe baza activitatii anterioare sau actuale a site-ului, ceea ce ne permite sa va oferim servicii imbunatatite. De asemenea, folosim cookie-uri pentru a ne ajuta sa realizam date agregate despre traficul site-ului si interactiunea site-ului, astfel incat sa putem oferi mai bune experiente si instrumente pe site in viitor.

Majoritatea site-urilor web utilizeaza cookie-uri si exista foarte multe module cookie contin un cod asa-numit „cookie”. Un ID cookie este un identificator unic al cookie-ului. Se compune dintr-un sir de caractere prin care paginile si serverele Internet pot fi atribuite browserului de Internet in care a fost stocat cookie-ul. Acest lucru permite site-urilor web si serverelor vizitate sa diferentieze browserul individual al subiectului dat de alte browsere de Internet care contin alte cookie-uri. Un anumit browser de Internet poate fi recunoscut si identificat utilizand unicul ID cookie.

Prin utilizarea cookie-urilor, solutiile FORSIUS SRL pot oferi utilizatorilor acestui site mai multe servicii usor de utilizat, care nu ar fi posibile fara setarea cookie-urilor.

Prin intermediul unui cookie, informatiile si ofertele de pe site-ul nostru pot fi optimizate in functie de utilizator. Cookie-urile ne permit, dupa cum am mentionat anterior, sa recunoastem utilizatorii site-ului nostru web. Scopul acestei recunoasteri este de a usura utilizarea de catre utilizatori a site-ului nostru web. Utilizatorul site-ului care utilizeaza modulele cookie, de exemplu, nu trebuie sa introduca date de acces de fiecare data cand site-ul este accesat, deoarece acest lucru este preluat de site-ul web, iar cookie-ul este astfel stocat in sistemul informatic al utilizatorului.

Persoana vizata poate, in orice moment, sa impiedice setarea cookie-urilor prin intermediul site-ului nostru web prin intermediul unei setari corespunzatoare a browserului de internet utilizat si poate astfel sa refuze definitiv setarea cookie-urilor. In plus, cookie-urile deja setate pot fi sterse in orice moment prin intermediul unui browser de Internet sau al altor programe software. Acest lucru este posibil in toate browserele de Internet populare. Daca persoana vizata dezactiveaza setarea cookie-urilor in browserul de internet utilizat, nu toate functiile site-ului nostru pot fi utilizate in totalitate.

Cookie-urile ne permit, de asemenea, sa analizam utilizarea site-ului nostru. Acestea nu includ date personale si nu va pot identifica pe site-uri terte - inclusiv cele ale furnizorilor de servicii de analiza.

 

Utilizare de servicii de transmitere de newslettere

FORSIUS SRL  nu foloseste si nu incurajeaza trimiterea de mesaje nesolicitate (SPAM).

Prin Newsletter-ul pe care il trimitem, dorim sa pastram abonatii informatii despre produsele, serviciile, noutaile, evenimentele precum si ofertele speciale sau sa le oferim cupoanele de discount disponibile in campaniile promotionale, ocazionale.

Datele Dumneavoastra nu vor fi utlizate in alte scopuri decat cele pentru care v-ati dat acordul si nu vor fi facute publice unei terte persoane.

Nu vom compara datele colectate in timpul inregistrarii buletinelor informative cu alte date care ar putea fi colectate de alte componente ale site-ului nostru.

Monitorizarea newsleterelor

Newsletter-ul nostru include asa-numitele pixel/bug-uri web care ne permit sa recunoastem daca si cand un e-mail a fost deschis si care link-uri in e-mail au fost facute pe destinatarul sau.

Aceste date sunt stocate de noi, astfel incat sa putem alinia cel mai bine newsletter-ul nostru la dorintele si interesele abonatilor nostri. In consecinta, datele astfel colectate sunt folosite pentru a trimite buletine informative personalizate fiecarui destinatar.

Prin revocarea consimtamantului de a primi buletinul informativ, consimtamantul pentru urmarirea mentionata mai sus este revocat.

Dezabonarea de la Newsletter 

Daca doriti sa va dezabonati de la Newsletterul si sa renuntati sa mai primiti mesaje din partea FORSIUS SRL o puteti face urmand cu un simplu click pe linkul de jos a oricarui newsletter transmis de noi, sau, puteti solicita oricand prin trimterea unui mesaj catre privacy@forsius.ro, stergerea datelor Dumneavoastra din baza noastra de date.

 

Modificarea acestei politici de confidentialitate a datelor

Ca si in oricare dintre paginile noastre administrative si legale, continutul acestei pagini poate si se va schimba in timp. Prin urmare, aceasta pagina ar putea fi citita diferit de la urmatoarea dumneavoastra vizita. 

Aceste schimbari sunt necesare si sunt realizate de FORSIUS SRL, pentru a va proteja pe dumneavoastrasi site-ul nostru www.forsius.ro. Daca aceasta pagina este importanta pentru dumneavoastra, trebuie sa verificati frecvent, deoarece nu va fi furnizata nicio alta notificare a continutului modificat inainte sau dupa intrarea in vigoare a modificarii. 

Versiunea curenta a acestei politici de confidentialitate a datelor poate fi accesata intotdeauna pe siteul nostru la adresa  www.adresasite.ro

Numele si datele de contact ale operatorului

Controlorul in sensul Regulamentului general privind protectia datelor (GDPR), alte legi privind protectia datelor aplicabile in statele membre ale Uniunii Europene si alte dispozitii referitoare la protectia datelor sunt:

FORSIUS SRL

CIF: 16012940

Nr. Reg. Com.: J40/13395/2007
Bucuresti, str. Pictor Ion Negulici nr.13C, et.2, Sector 1
www.forsius.ro

Date de contact Autoritati de Supraveghere

Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorului

Infoline +40.21.9551  

Adresa: Bulevardul Aviatorilor nr. 72, sector 1, cod postal 011865, Bucuresti

Reclamatii: http://reclamatii.anpc.ro/

Info contact: http://www.anpc.gov.ro/articol/575/date-contact

 

Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal

B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, Bucuresti

Tel .: +40.318.059.211

Fax: +40.318.059.602

Email: anspdcp@dataprotection.ro

Web: http://www.dataprotection.ro/?page=contact&lang=ro

 

Impunerea acestei Politici de Confidentialitate

Daca aveti intrebari legate Politica de Confidentialitate sau doriti sa fiti informat asupra datelor cu caracter personal prelucrate de catre FORSIUS SRL si care va privesc direct, va rugam sa ne contactati utilizand datele de mai sus.

Consimtamant prelucrare date personale

Prin utilizarea siteului, plasarea comenzilor sau transmiterea informatiilor prin intermediul formularelor de pe site,  sunteti de acord sa acceptati si sa va asumati urmatoarele afirmati:

(1) Am citit si am inteles in totalitate prevederile prezentului document si

(a) consimt la prelucrarea si utilizarea Datelor mele cu Caracter Personal in scopurile precizate in prezentul document

(b) prin acceptarea utilizarii siteului imi exprim acordul privind prelucrarea datelor personale, astfel FORSIUS SRL poate utiliza informatiile pentru a comunica cu cu mine in legatura cu solicitarile transmise, prelucrarea comenzilor, formularelor, etc, si

(c) permit FORSIUS SRL sa ma contacteze pentru (i) transmiterea raspunsului, oferirea de solutii tehnico-financiare care pot implica si servicii si/sau produse proprii sau ale colaboratorilor, (ii) procesarea si livrarea comenzilor plasate, (iii) oferirea informatiilor solicitate prin consimtamantul acordat.

Va punem in vedere ca oricand doriti aveti dreptul, neconditionat, sa solicitati retragerea consimtamantului dumneavoastra. Contactandu-ne prin email la adresa privacy@forsius.ro.

Ultima actualizare: 19.12.2019